Gedurende mijn carrière als voetbalscout ben ik ook gestart met opleidingen en het geven van lezingen omtrent voetbalscouting en dit sinds 2005.
TEAMSCOUTING of het analyseren van de tegenstrever is mijn allergrootste troef. Het is ook de grootste materie in voetbalscouting.

Spelersscouting is natuurlijk ook niet weg te denken in de scoutingswereld, maar wat heb je aan spelersscouting als je het systeem van het team  niet door hebt , hoe een speler functioneert tov het team en hoe het team fungeert tov de speler ?
Vragen die niet onbelangrijk zijn ...
Daarom schakel ik zeker deze argumenten in bij mijn teamscouting om tot een correcte en volledige analyse te komen op basis van het team en de speler. Een basisopleiding van teamscouting kan zeker helpen  bij het scouten van een speler.

mijn coaches bij KV Mechelen

mijn coaches bij RSC Anderlecht