Beste,

Zondag 5 april 2020 staat er een lezing op het programma omtrent TEAMSCOUTING.
Persoonlijk zal ik het hebben in een theoretisch gedeelte over de interne en externe factoren rond deze materie in voetbalscouting.
Gastspreker Patrice Pfeiffer (*) ( www.digitalscouting.be )  zal vooral het praktische gedeelte voor zijn rekening nemen op basis van video-analyses.
"Eén beeld zegt meer dan 1000 woorden" is een gezegde, maar om de juiste en noodzakelijke beelden om te zetten naar uw analyse is toch een basis van teamscouting vereist. Daarom juist deze uitéénzetting !
Het programma van de lezing  kan u terugvinden op onderstaand document.
In de hoop u te mogen verwelkomen !
Met vriendelijke en sportieve groeten,

Gery

(*) Gastspreker :  wie is Patrice Pfeiffer ?

Diploma's: UEFA-B (2014) / Video Analyst (2019)

- Techniektrainer en trainer bij KOSC Wijgmaal op IP-niveau, tussen 2014 en 2019.

- Oprichter van Pro-Foot Education (2013) en van Digital Scouting (2018).

- Officiële Partner van TeamTV - Video analyse software (Nederland) sinds 2018.

- Manager strategische ontwikkeling voor Eye Of The Game SL (tussen 2016-2018) met als voornaamste taken:
• Assistentie bij technisch-tactische analyse van voetbalteams en wedstrijdvoorbereidingen door 'Eye Of The
Game 'voor clubs (o.a. RSC Anderlecht), coaches, media (o.a. VOO), en andere voetbal professionals.
• Deelname aan verschillende aspecten van de ontwikkeling van de scouting tool 'Eye Of The Game'.

• Ontwikkeling en planning van bedrijfsstrategie en sociale netwerken

PROGRAMMA - LEZING ( open bestand )

info en inschrijving : gdb.lookatfoot@hotmail.com

de lezing is GRATIS bij het volgen van cursus/opleiding Teamscouting ( Level 2 en Level 3 )